Van oude hoeve naar moderne woning in Lebbeke

Een oude hoeve verbouwen tot een strakke, moderne woning: het is een droom van veel mensen, maar het 'oud' schrikt soms af om eraan te beginnen. Dat het soms moeilijk in te schatten is hoeveel werk er nu precies aan zo een pand is, daarmee is meteen het enige nadeel aangestipt. Verder biedt een oud hoevegebouw vooral veel voordelen. Meestal zijn zulke gebouwen vrij ruim en kun je ze heel goed indelen. Vaak genieten ze ook nog een fijne ligging. Kortom: de basis is er. Werk aan de winkel: vrees niet, daarvoor is de Verbouwgroep er.

 

Stap-voor-stap renoveren: cementering, isolatie, afwerking in crepi

Zo geschiedde in Lebbeke, waar we momenteel een oud hoevegebouw omtoveren tot een moderne, strakke woning. Zulke projecten faseren we heel planmatig en in samenspraak met de klant. Stap voor stap wijden we ons aan de cementering, isolatie en afwerking in crepi met als uiteindelijk doel die nieuwe, moderne droomwoning voor de klant.

Bestaand pand verbouwen?

Maar geen idee van de volgende stap of budgettering? De Verbouwgroep helpt je op weg. Neem contact op via +3233763346 , mail naar info@deverbouwgroep.be of stel je vraag via het formulier.

Bekijk hier ons work in progress.