Achtergevel witter dan wit in Erpe-Mere

In het Oost-Vlaamse Erpe-Mere zetten we een achtergevel en een zijmuur in spierwitte crepi, nadat we het geheel grondig gereinigd hadden. Resultaat: een volledig maagdelijk witte woning – spick and span. Laat het maar sneeuwen deze winter, de woning zal nog zo mooi opgaan in het witte decor.

Waarom kiezen voor witte crepi?

Wist je dat wit nog altijd een van de populairste kleuren is voor crepi? Dat heeft velerlei redenen. In sommige dorpen of gemeenten was het ooit een verplicht voorgeschreven kleur. Zo zijn er nog heel veel witte woningen die gewoon in die kleur blijven, gewoon omdat het altijd zo geweest is. Ook is er de factor weerkaatsing in de zomer om de warmte bij te houden. Anderen kiezen ervoor om een trendy contrast te creëren, bijvoorbeeld met zwarte aluminium ramen.

Wat je motief ook is om voor witte (of eender welke andere kleur) crepi te kiezen: de Verbouwgroep brengt crepi aan volgens de regels van de kunst.

Interesse in gevelrenovatie met witte crepi (of eender welke andere kleur)?

Onze teams staan al klaar om uit te rukken. Neem contact op via +32 3 376 33 46, mail naar info@deverbouwgroep.be of stel je vraag via het formulier.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden