Gevelrenovatie in groen spuitkurk in Sint-Gillis-Waas

Zoals je op onze pagina gevelrenovatie kunt lezen, is een van de grote troeven van spuitkurk als renovatietechniek de uitgebreide kleurkeuze waaruit je kunt kiezen. Je kunt er dus alle kanten mee uit, zowel voor een vrijstaande woning, een halfopen bebouwing of een gesloten bebouwing. Je gaat volledig mee met de bestaande gevels of je wil juist knallen in je straat: kies je kleur.

 

Spuitkurk voor je gevel in alle kleuren: van sober tot opvallend

Of je gaat mee met de kleur van je haag of tuin, zoals in deze rijwoning in Sint-Gillis-Waas, waar de eigenaars voor een donkergroene tint kozen, oftewel kleurcode CP20 uit ons kleurenaanbod.

 

Je hoeft ook niet all the way te gaan: je kunt ook delen van je woning in een houtstructuur of de kleur van de baksteen laten. Alle combinaties zijn mogelijk. 

 

De keuze voor spuitkurk draait uiteraard niet alleen om kleur. We stippen graag nog even aan dat spuitkurk goed waterafstotend, isolerend en onderhoudsvriendelijk is. Nog meer troeven lees je hier

 

Interesse in een al dan niet kleurrijke gevel in spuitkurk?

Zie je groen van jaloezie? Kies dan zelf je kleur – sober of flashy – en de Verbouwgroep zet je gevel in spuitkurk, helemaal volgens de regels van de kunst. 

Neem contact op via +3233763346 , mail naar info@deverbouwgroep.be of stel je vraag via het formulier.

Bekijk hier de groene gevel in spuitkurk in Sint-Gillis-Waas.