De Verbouwgroep renoveert het dak van de kerk in Belsele

Kerk Belsele, leien dakNadat we eerder al mochten meewerken aan de herstelling van het leien dak van het Steen in Antwerpen, werden we door de uiterst tevreden klant aangezocht om hetzelfde te doen voor de kerk van Belsele. Net als de werken voor het Steen een delicaat werk. Het gaat tenslotte om gebouwen met enig historisch prestige. Je moet de dakwerken dus met het nodige respect voor het oorspronkelijke gebouw aanpakken.

 

De werken lopen van een leien dakje

De kerk van Belsele heeft een van de oudste dakgebinten van Vlaanderen, konden we onlangs nog lezen in de regionale editie van het Laatste Nieuws, dat een item wijdde aan de op til staande renovatie. De werken zullen meer dan een jaar duren, goed voor een totaal kostenplaatje van 1,23 miljoen euro. We zijn alvast begonnen aan ons deel van het project en zoals je op de foto's kunt zien, loopt alles van een leien dakje.  

Heb je ook een dak dat aan vervanging toe is? Met evenveel zorg pakken we jouw project aan.

Interesse in dakrenovatie?

De Verbouwgroep neemt zowel platte daken als gewone daken en zolders onder handen. Neem contact op via +32 3 376 33 46, mail naar info@deverbouwgroep.be of stel je vraag via het formulier

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden.