Fatih Önder: 'Mijn gevels in spuitkurk hebben hier nogal wat bekijks.'

spuitkurk, spuitkurk in Sint-Katelijne-Waver, spuitkurk de verbouwgroepEen vijfsterrenquotering op Google Reviews, leuke foto's en een lovende commentaar: 'Vier gevels in spuitkurk laten zetten. De foto's zeggen genoeg over deze groep. Prijs-kwaliteit een absolute aanrader. De aannemer komt zijn afspraken na en is direct te bereiken bij eventuele vragen. Nogmaals bedankt gasten!', had Fatih Önder uit Sint-Katelijne-Waver op de reviewsite achtergelaten.

 

Dat verheugde ons zeer, zodanig dat we bij Fatih eens verder gingen polsen naar het waarom van zijn extatische tevredenheid.

Om te beginnen bij het begin: hoe was de startsituatie eigenlijk?

Fatih Önder: 'Ik had hier een woning gekocht waarvan ik wist dat de gevels vernieuwd moesten worden. De woning stond nog in kalei. Die laag hebben ze eerst verwijderd met hoge druk.  Sowieso wilde ik isoleren, maar ik raakte daar niet aan uit. Ik vond geen aannemer die met een bevredigend voorstel kwam. Tot ik de optie bij de Verbouwgroep ontdekte om de gevels in spuitkurk te laten zetten. Vanaf dan is alles in een stroomversnelling geraakt.'

 

Je was dus tevreden vanaf het eerste contact?

Fatih Önder: 'Ja, zeg dat wel. Een van hun adviseurs, Anneleen, had ik verteld dat ik het nu toch rap gedaan wilde krijgen, en ze is hier zelfs op een zondag een plaatsbezoek komen doen. Dat waardeerde ik al enorm, en dan kreeg ik nog eens een gedegen uitleg en een scherp tarief. Want ja, ik heb ook mijn oor elders te luisteren gelegd. De Verbouwgroep kwam er zeer goed uit.'

 

En toen de werken gestart waren, is alles verder vlot verlopen?

Fatih Önder: 'Zeker weten. Een uitstekende werfleider hield er hier strak het ritme in. Ik heb niets moeten doen, behalve tonen waar de aansluiting voor water en elektriciteit was. Ze hadden me beloofd dat alles in vijf dagen geklaard ging zijn en dat hebben ze ook waargemaakt. Op het einde hebben ze de werf hier proper en netjes achtergelaten. Echt top.'

 

Overbodige vraag eigenlijk gezien je Google Review, maar je klinkt echt uitermate tevreden. Hebben de kwaliteiten van spuitkurk je nog verrast?

Fatih Önder: 'Mij niet alleen. Alleen al het esthetische aspect springt in het oog. Ik woon hier in een rustige wandelstraat en ik moet zeggen dat mijn gevels veel bekijks hebben van de passanten. Ook de buren vinden het geslaagd. Nu, ik ben ook tevreden over mijn keuze voor antracietgrijs. Dat ziet er echt goed uit. Ook de energie-efficiëntie is voor mij van belang en dat is eveneens een schot in de roos: ik win binnen anderhalve graad. Ook tegen de vochtigheid trekt spuitkurk een bijzonder doeltreffende beschermlaag op. Als ik aan mijn gevels voel bij nat weer, voel ik meteen hoezeer die laag afstoot. Ik ben zo tevreden dat ik jullie al bij twee kennissen heb aangeraden. Ik hoop ook echt dat ze voor jullie kiezen.'

Interesse in gevelrenovatie en wil je een tevreden klant worden zoals Fatih

Vraag vrijblijvend een offerte via info@deverbouwgroep.be, bel ons op +32 3 376 33 46 of stel je vraag via het contactformulier.

Foto's zeggen meer dan 1000 woorden.

Voor Na
Voor Na